logo

Søk

Du er her:

OFV om NTP og næringslivet på Transport og Logistikk 2013

Hvilken effekt får NTP og statsbudsjettet for norsk næringsliv? Det belyser OFV i en sesjon på konferansen Transport og Logistikk 2013 – en viktig møteplass også for OFVs mange medlemmer.

 


Konferansen belyser mange viktige temaer og har en svært innholdsrik rekke av foredragsholdere i tillegg til spennende debatter. Også Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV) skal på talerstolen første dag, mandag 21. oktober. Da settes søkelyset på Nasjonal Transportplan (NTP) og statsbudsjettet.


Ny regjering og ny NTP
– Konferansen kommer på et svært spennende tidspunkt sett med et samferdsels- og transportpolitisk blikk. Vi har både en ny regjering og en ny NTP som kommer til å prege utviklingen de nærmeste årene. I lys av dette skal vi se nærmere på hvilke styrker og svakheter NTP og statsbudsjettet innebærer for norsk næringsliv, sier Vilrid Femoen, næringspolitisk direktør i OFV – og altså en av foredragsholderne på konferansen.

Og foredragsholderne står nærmest i kø på Norges største konferanse for Transport og Logistikk. I år arrangeres konferansen for 54 gang, og regnes for å være den viktigste arenaen for beslutningstakere, bedriftsledere, logistikksjefer, systemansvarlige, politikere, forskere og byråkrater med et engasjement for transport- og logistikknæringen.

 Møteplass for viktig dialog
– Transport og Logistikk 2013 er ikke bare en viktig møteplass for bransjen. Det er i særdeleshet også en messe som belyser og tar opp mange viktige temaer for OFVs medlemmer. Her kan vi både presentere egne synspunkter, lytte, lære og komme i viktig dialog med mange parter, sier hun.
Konferansen holdes på Clarion Hotel på Gardermoen 21 og 22. oktober.
 

 

 Konferansesidene og program finner du her.

 

Opplysningsrådet for Veitrafikken
Jernbanetorget 4A  0154 OSLO
Telefon: +47 24 11 12 30
Epost: firmapost@ofv.no