logo

Søk

Du er her:

Velkommen til OFVs nye nettsider!

Opplysningsrådet for Veitrafikken ønsker deg velkommen til våre nye nettsider. Vi håper du opplever sidene mer innholdsrike og brukervennlige.

 

Et nytt, lyst design er kombinert med ny struktur og en god del nytt innhold. Vårt ønske er at dette skal være et nødvendig og nyttig nettsted for alle som har interesse for – og søker kunnskap om – utvikling av norsk veitrafikk, utbygging og veipolitikk.


Våre nye nettsider er enklere og mer oversiktlige å bevege seg rundt i, og inndelingen skal gjøre det lettere å finne det du leter etter. I søkefeltet øverst til høyre kan du søke på stikkord dersom det er spesielle saker eller temaer du er på jakt etter.


Selv om nettsidene er nye, vil du fortsatt finne nyhetsmeldinger og fakta, rapporter og høringsuttalelser slik du gjorde på våre gamle nettsider. Under Aktuelt og presse vil du foruten vårt nyhetsarkiv, også finne våre faste sider i magasinet Våre veger der vi skriver om og presenterer aktuelle saker vi arbeider med.


Nye nettsider betyr også ofte at man vil man finne småfeil eller oppleve at ikke alt fungerer som det skal. Skulle du oppleve dette på våre sider, så er det fint om du sender en e-post til mf@ofv.no og beskriver feilen. Da blir det enklere for oss å rette opp.


Velkommen til nye ofv.no!

Opplysningsrådet for Veitrafikken
Jernbanetorget 4A  0154 OSLO
Telefon: +47 24 11 12 30
Epost: firmapost@ofv.no