logo

Søk

Du er her:

 • Hovedveidebatt ga rekordoppslutning om Veikonferansen

  Med hovedveiene mellom øst og vest som hovedtema, og smartere bytrafikk på dagsorden på dag nummer to, sørget 250 deltakere for rekordoppslutning på Den nasjonale veikonferansen i Bergen.

 • Ny hovedvei mellom øst og vest: Nasjonsbyggende og samfunnsøkonomisk lønnsomt

  Å bygge den raskeste, retteste og korteste hovedvei mellom Østlandet og Vestlandet - to av landets mest befolkningstette landsdeler – er samfunnsøkonomisk lønnsomt. En slik veisatsing kan gi en samfunnsøkonomisk bruttogevinst på nær 65 milliarder kroner over 40 år, viser ny rapport fra Oslo Economics.

 • Regjeringen lover minstestandarder

  Høyre og Frp sa i sin regjeringsplattform at de vil «utarbeide og ta i bruk konkrete mål for hva som er god vei for henholdsvis riks- og fylkesvei i form av minstestandarder.» Nå lover regjeringen å gjøre ord til handling.

 • Ny rapport om lønnsomhet i veibygging

  Investering i vei knytter mennesker og bedrifter tettere sammen, mener Oslo Economics som har sett på nytten av bedre hovedvei mellom Østlandet og Vestlandet. Rapporten legges fram på Veikonferansen i Bergen 10.-11. februar.

 • Ny teknologi - smartere bytrafikk

  Hvor smart kan trafikken bli? Veldig smart - hvis vi satser for fullt på ITS, Intelligente transportsystemer. Derfor står teknologi, bypolitikk og bytrafikk sentralt på Den nasjonale Veikonferansen i februar. Meld deg på årets viktigste veikonferanse nå!

 • Solvik-Olsen til Veikonferansen i Bergen

  Veipolitikk er en fanesak for Frp, og på Den nasjonale veikonferansen i Bergen 10.-11.februar, står samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen på talerstolen. «Topp moderne veier på nivå med sammenlignbare land» er statsrådens tema. Senere følger debatt med stortings- fylkes- og lokalpolitikere.

Viser fra 21 til 26 av totalt 26 artikler
Opplysningsrådet for Veitrafikken
Jernbanetorget 4A  0154 OSLO
Telefon: +47 24 11 12 30
Epost: firmapost@ofv.no