logo

Søk

Du er her:

 • Kraftig endring i bilavgiftene

  Tesla blir dyrere. Bensin- og dieselbiler likeså. Nullmoms på elbiler forsvinner i 2018. Politikerne er enige om nye bilavgifter: Hva skjer, når og hvorfor? Finansminister Siv Jensen gjør rede for endringene, og møter politikere og fagfolk til debatt på Bil og veikonferansen 2015 mandag 1. juni. Påmelding nå!

 • Riksveinettet trenger gigantinvestering

  Nødvendig utbygging og opprusting av riksveinettet for å sikre god standard over hele landet vil være svært kostbart. Et anslag fra Statens vegvesen viser at det vil kreve investeringer på svimlende 1000 milliarder kroner fram mot 2050.

 • Selvkjørende biler - ikke lenger science fiction

  Selvkjørende biler blir en del av trafikkbildet, og Bil og veikonferansen 2015 handler om bilens fremtid og fremtidens bil. Mercedes-Benz Future Truck 2025 – fremtidens selvkjørende lastebil – er noe av det du får høre om. Se det spennende programmet og meld deg på konferansen nå – til en god pris.

 • – Veipolitikken trenger klare prioriteringer

  – De overordnede målene for transportpolitikken er mange, brede og til dels motstridende. Målene er ikke rangert, og samfunnsøkonomisk lønnsomhet har ingen fremtredende plass. Det er helt nødvendig med klare prioriteringer, mener Marianne Andreassen i Produktivitetskommisjonen.

 • Bilen, veien og fremtiden

  Hvilken rolle og plass skal bilen ha i morgendagens samfunn? Takler vi utfordringene? Hva skjer med bilavgiftene? Spørsmålene stilles på Bil og veikonferansen 2015 i Oslo 1. juni. Dit kommer både samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og finansminister Siv Jensen. Kommer du?

 • Store investeringer - riktig retning?

  Behovet for investeringer i samferdsel er enormt. Men går investeringene i riktig retning? Prioriteres riktige prosjekter, og har samfunnsøkonomisk lønnsomhet tilstrekkelig høy prioritet? Spørsmålene stilles på OFVs frokostmøte 9. april, og tidligere statssekretær Marianne Andreassen er blant innlederne.

 • Baklengs inn i fremtiden

  Fylkesmann Anne Enger i Østfold ønsker å stanse det videre utredningsarbeidet om kryssing av Oslofjorden, og går mot en bro- eller tunnelløsning mellom Moss og Horten. OFV mener det er å gå baklengs inn i fremtiden.

 • Et år for reformer – men ingen minstestandarder

  — Mye vil skje raskt, og 2015 er året for reformer, sa statssekretær Bård Hoksrud (FrP) på OFVs frokostmøte nylig. Men innføring av minstestandarder – som regjeringen har lovet – drøyer.

 • Solvik-Olsen kjører opp øst-vest forbindelsene

  Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen tester veialternativene mellom Oslo og Bergen for å se hvordan rutene fungerer. Regjeringen ønsker redusert reisetid og mer pålitelige transportkorridorer mellom øst og vest. Som OFV har gjort i lang tid.

 • Skaper møteplasser for veipolitisk debatt

  Norsk veistandard og strukturendringer i veipolitikken var tema da stortingspolitikere og veiinteresserte nylig fylte salen på OFVs første av fire frokostmøter i 2015.

Viser fra 21 til 30 av totalt 32 artikler
Opplysningsrådet for Veitrafikken
Jernbanetorget 4A  0154 OSLO
Telefon: +47 24 11 12 30
Epost: firmapost@ofv.no