logo

Søk

Du er her:

 • Tøffe utfordringer og lite penger

  OFV-rapporten om kvaliteten på fylkesveinettet dokumenterte store regionale forskjeller på veinettet. Politikere i en rekke fylker bekrefter bildet. For lite penger og vanskelige prioriteringer er blant hovedutfordringene.

 • Geir A. Mo ny styreleder i OFV

  Administrerende direktør i NLF Geir A. Mo, er valgt inn som styreleder i Opplysningsrådet for Vegtrafikken (OFV). – Han har en erfaring og tyngde som vil gi organisasjonen ytterligere styrke, sier direktør Øyvind Solberg Thorsen i OFV.

 • – God infrastruktur styrker konkurranseevnen

  – Er det ikke snarere slik at dårlig infrastruktur svekker Norges konkurranseevne? spør OFV-direktør Øyvind Solberg Thorsen i et innlegg i DN. Han imøtegår Sp-leder Slagsvold Vedums bekymring over for stor pengebruk på samferdsel.

 • Tunnelbrann fyrte opp bro-debatt

  – Det har vært flere nesten-katastrofer i Oslofjordtunnelen. Dermed har debatten om en framtidsløsning for Oslofjordkryssingen blitt svært aktualisert nå i sluttbehandlingsfasen av NTP.

 • Ønsker EU-endringer velkommen

  EU-kommisjonen foreslår at det innføres bompenger ut fra kjørt distanse, noe som betyr at det også vil bli innført i Norge. – Gledelig, mener OFV, og vil ha politikerne raskt på banen for å få utredet systemet i Norge.

 • – Alt kan ikke påbegynnes i 2018

  – Skulle jeg laget NTP alene, ville den vært annerledes. Men sjansen for at den kan gjennomføres, skyldes nettopp at det er flere som står bak.

 • Byrådet taper kampen om E18

  Det er ifølge Aftenposten flertall på Stortinget for en sammenhengende utbygging av E18 inn mot Oslo, og dermed går det mot tap for byrådet i hovedstaden. OFV er fornøyd med at saken tar denne retningen.

 • Mye er usikkert

  I planperioden som NTP 2018–2029 dekker, ligger to stortingsvalg og mange forhandlinger om budsjetter og satsing på samferdsel. Det gir stor usikkerhet rundt hva som faktisk vil bli realisert.

 • Hva mangler i NTP?

  OFV har spurt et utvalg av medlemsorganisasjonene hva de mener om Nasjonal transportplan (NTP). Mottakelsen er i hovedsak positiv, men det er også flere ting å sette fingeren på.

 • Seminar: Løser NTP framtidens transportutfordringer?

  Løser Nasjonal transportplan 2018–2029 (NTP) framtidens transportutfordringer? OFV og TØI inviterer til seminar med foredrag og politisk debatt 2. mai. Samferdselsministeren kommer, og det håper vi du gjør også.

Viser fra 1 til 10 av totalt 52 artikler
Opplysningsrådet for Veitrafikken
Jernbanetorget 4A  0154 OSLO
Telefon: +47 24 11 12 30
Epost: firmapost@ofv.no