logo

Søk

Du er her:

 • Grønt veiforlik foreløpig i det blå

  SV sa ja, men politikerdebatten på Bil og veikonferansen 2016 ga ingen unison enighet om et veiforlik. Ei heller om at ansvaret for fylkesveiene bør tilbakeføres til staten.

 • Hundre biler har rapportert om vinterveier

  To vintre på rad har en rekke biler kjørt rundt på Østlandsområdet og rapportert om føreforhold - et samarbeid mellom Volvo og Statens vegvesen. Målet: Bedre vinterveier og færre ulykker.

 • Norske veier fortsatt blant Europas dårligste

  Standarden på det norske hovedveinettet er fortsatt blant Europas aller dårligste. Med en gjennomsnittshastighet her på 70,3 km/t, mot 99,8 km/t i Sverige, suser trafikken forbi oss på et langt mer effektivt hovedveinett i nærmest alle sammenlignbare europeiske land.

 • Norsk veibygging: Dobbelt så dyrt som i Sverige

  Nye Veier AS har vist til at veibygging i Norge er mer enn dobbelt så dyrt som i Sverige. Det ønsker det nye veiselskapet å gjøre noe med.

 • Nye Veier i gang med nye veier

  Regjeringens prestisjeprosjekt – veiselskapet Nye Veier AS – er nå godt i gang. 2016 vil i hovedsak gå med til å etablere organisasjonen og styringssystem for daglig drift, men første oppdrag er allerede lyst ut.

 • Ødelagte trafikkskilt truer sikkerheten

  Det er nesten det samme hvor du kjører: Du oppdager raskt at viktige trafikkskilt burde vært byttet ut, er delvis ødelagt, står feil – eller i verste fall mangler. Forfallet er enormt og størrelsen på oppgraderingsbehovet ukjent.

 • Grønne skatter og veifinansiering på frokostmenyen

  Tross tunge, kompliserte temaer som grønn skattekommisjon, bilavgifter, og investering i vei, benket over et førtitalls personer seg til OFVs frokostmøte tidlig tirsdag morgen.

 • Velkommen til Bil og veikonferansen 2016!

  Tirsdag 5. april arrangeres Bil og veikonferansen 2016 i Oslo. Klikk på invitasjonen for informasjon og for å se programmet - eller meld deg på via lenken nederst.

 • OFV ønsker veiforlik

  – Et bredt politisk forankret veiforlik vil bidra til stabilitet og forutsigbarhet i veipolitikken, uavhengig av hvilken regjering vi har, sier Øyvind Solberg Thorsen i OFV.

 • Frokostmøte om Bilavgifter, budsjett og investeringer

  Hvor mye skal bilistene betale for å kjøpe og bruke bil i framtiden? Hvordan kan man finansiere langsiktige veiprosjekter, og på hvilken måte kan dette bidra til at vi på sikt får gode veier? Dette er temaer på OFVs frokostmøte 16. februar i Det Norske Teatret. Meld deg på nå - gratis adgang!

Viser fra 21 til 30 av totalt 32 artikler
Opplysningsrådet for Veitrafikken
Jernbanetorget 4A  0154 OSLO
Telefon: +47 24 11 12 30
Epost: firmapost@ofv.no