logo

Søk

Du er her:

Geir A. Mo ny styreleder i OFV

Administrerende direktør i NLF Geir A. Mo, er valgt inn som styreleder i Opplysningsrådet for Vegtrafikken (OFV). – Han har en erfaring og tyngde som vil gi organisasjonen ytterligere styrke, sier direktør Øyvind Solberg Thorsen i OFV.

Geir A. Mo.Foto: NLF

– Vi gleder oss over at Geir A. Mo er valgt som ny styreleder i OFV. Han kjenner politikken og arbeidsområdene våre svært godt, sier Solberg Thorsen.

Bygge landet
Norges Lastebileier-Forbund (NLF) er Norges største næringsorganisasjon for godstransport på vei. NLF-direktør Geir A. Mo har allerede vært styreleder i Trygg Trafikk i tre år. Nå tar han også på seg samme verv i Opplysningsrådet for Vegtrafikken (OFV).
– Å bidra til en fortsatt sterk satsing på samferdsels- og veipolitikk er avgjørende for å bygge landet videre. I dette arbeidet har OFV en sentral rolle, og jeg gleder meg til å ta fatt på dette pådriverarbeidet sammen med resten av styret og OFV-administrasjonen, sier Mo.

Geir A. Mo overtar etter Øystein Herland, administrerende direktør i Volvo Norge, som gir seg etter fire år som styreleder.
– Øystein Herland har vært en viktig pådriver i arbeidet vårt, og har hatt en nøkkelrolle i utviklingen av et moderne og mer fremtidsrettet OFV, sier Solberg Thorsen.Det nye styret i OFV har følgende sammensetning:

Styreleder: Geir A. Mo, Norges Lastebileier-Forbund, NLF
Nestleder: Harald Jachwitz Andersen, Hovedorganisasjonen Virke

Styremedlem: Inger-Lise M. Nøstvik, Norsk Petroleumsinstitutt, NP
Styremedlem: Stein Gunnes, Maskinentreprenørenes Forening, MEF
Styremedlem: Jon H. Stordrange, NHO Transport

 

 

Opplysningsrådet for Veitrafikken
Jernbanetorget 4A  0154 OSLO
Telefon: +47 24 11 12 30
Epost: firmapost@ofv.no